Добре дошли на сайта за безопасност на храните!

ВЪПРОСНИЦИТЕ БЕЗ КОИТО НЕ МОЖЕМ!

Когато става въпрос за разработване и изработване на система за безопасност на храните за даден обект, едно от нещата, които мнозина не разбират е, че за да можем ние, като консултанти да дадем отговор на какъвто и да било въпрос по темата, първо трябва да знаем за какъв вид обект става дума: за търговски, за обществено хранене или за производствен, какви са условията на работа в него, с какви храни или хранителни суровини работи, какво и как го прави и т.н. и т.н.

Изясняването на всеки един от тези въпроси трудно може да стане за 30 секунди по телефона, затова за улеснение на търсещите изработване на система за безопасност на храните подготвихме въпросници за трите основни типа хранителни обекти, като в зависимост от вида на обекта за който ще става дума, който иска да получи от нас конкретна информация по темата би следвало като начало да попълни и ни изпрати съответния въпросник.

Видовете въпросници, които можете да използвате са:

 

1. Въпросник за търговски обект
(магазин, щанд, павилион, склад на едро)

 

2. Въпросник за обект за обществено хранене
(ресторант, бистро, снек-бар, кафе, бърза закуска, павилион за дюнери, бургери и т.н.)

 

3. Въпросник за производствен обект
(цех, завод, фабрика, предприятие и т.н.)

 

Попълнете въпросника колкото се може по-подробно и като сте готови в долния край на страницата натиснете бутона Изпратете.

Във възможно най-кратки срокове ще отговорим на запитването ви с цена и условия, при които бихме свършили това, от което се нуждаете. Нека повторим отново: без да знаем подробностите, за които стана дума по-горе, няма как наизуст да ви кажем цена и срокове на изработка! Затова е нужен този въпросник, а не е заради любов към бюрокрацията или бумащината. Надяваме се това да е ясно и разбираемо.

При попълването на въпросника не е необходимо да имате е-мейл, но ако не ни предоставите никакви координати за обратна връзка, няма да има как да се свържем с вас и да ви предадем информацията, която ви интересува!

 

ЕДИН ПРИНЦИПЕН ВЪПРОС:

Мнозина, които ни се обаждат ни питат може ли да им изработим система за безопасност на храните за техния обект за... днес или най-късно утре!

Отбелязваме специално този случай, защото той показва няколко важни неща, които си заслужава да споделим.

1. Подобни неадекватни въпроси показват несериозно отношение както към темата, така и лично към нас.

2. Който е решил или оставил решаването на един такъв въпрос от днес за днес (или най-късно за утре), без съмнение означава, че той няма никаква представа за какво говори и в 99% от случаите всякакви разговори, уверения и обяснения по въпроса са безсмислена загуба на време.

Затова, за де не си пилеем времето взаимно, нашият съвет и молба към всички оператори е: не оставяйте решаването на въпросите свързани с безопасността на храните за последния момент, защото това нито е възможно да се случи, нито дори под някаква форма да е постижимо няма как да бъде направено качествено и адекватно!

Благодарим ви за разбирането!

Нашите куриери Поръчайте днес, получете утре!

HACCP

Внимание акриламид! От 11 Април 2018 г. на цялата територия на ЕС влезе в сила Регламент № 2017/2158 относно снижаване нивото на акриламид в храните. Вижте повече.

ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ

КАКВО НОВО ОТ НАС?

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

ВАЖНО!

Изготвяне на системи за безопасност на храните в различни търговски, за обществено хранене или производствени обекти без значение дали са новооткриващи се или работещи.
За целта вижте нашата процедура!

Знаещ човек е този, който знае какво знае и какво не знае
Конфуций

В и М Компания
В и М Компания
Counter